V biznise môžu prežiť obaja - dravec aj obeť - Kremský, Peter
Symbióza finančnej skupiny J&T a Výskumného ústavu papiera a celulózy (VÚPC), a.s. Bratislava. Rast tržieb a produktivity. Prenájom administratívnych priestorov v budove firmy po rekonštrukcii budovy. Zvýšenie úrovne výskumu. Výskum si dokáže na seba zarobiť. Vývoj hospodárskych ukazovateľov VÚPC.