Zákon o platobnom styku zákon s komentárom - Kotlebová, Jana, 1969-
Úplné znenie zákona NR SR č. 510/2002 Z.z. o platobnom styku a o zmene a doplnení niektorých zákonov s komentárom. Tento zákon upravuje: a) vykonávanie tuzemských prevodov peňažných prostriedkov, b) vykonávanie cezhraničných prevodov peňažných prostriedkov, c) vydávanie a používanie elektronických platobných prostriedkov, d) vznik a prevádzkovanie platobných systémov, e) dohľad nad platobnými systémami a platobným stykom, f) reklamácie a riešenie sporov z platobného styku.