Príjmy zo závislej činnosti a funkčné požitky - Boráková, Marta
Vymedzenie pojmov zamestnanec a zamestnávateľ. Rozdelenie príjmov zo závislej činnosti. Zdaňovanie príjmov zo závislej činnosti. Príjmy oslobodené od dane z príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov. Príspevky na doplnkové dôchodkové poistenie. Nezdaniteľné časti základu dane. Preddavok na daň z príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov. Povinnosti platiteľa dane. Vykonanie ročného zúčtovania u zamestnanca.