Vláda musí mať priemyselnú politiku a hospodársku stratégiu - Hvizdoš, Ladislav
Rozhovor s autormi knihy "Globalizácia a nová ekonomika" P. Balážom a P. Verčekom. Pohľad na súčasné ekonomické dianie vo svete aj na Slovensku. Otázka stability v ekonomike. Globalizácia a zamestnanosť. Nutnosť presadzovania priemyselnej politiky vládou.