Na lízingový trh sa tlačia noví hráči - Apolen, Peter
Na slovenský lízingový trh vstupujú nové dcérske spoločnosti zahraničných bánk. Vysoká konkurencia domáceho trhu. Vysoké ambície zahraničných lízingových spoločností. Zastaralosť strojového vybavenia podnikov - rastúci záujem o lízing. Predpokladaný rast slovenského lízingového trhu v najbližších rokoch.