Hľadanie priestoru medzi univerzitami EÚ - Kollár, Vojtech
Spolupráca medzi Ekonomickou univerzitou v Bratislave a Univerzitou Hamburg. Otázka medzinárodného uznania Ekonomickej univerzity v Bratislave v rámci univerzít EÚ - projekt evalvácie. Prvý krok k spolupráci s Univerzitou v Pekingu, v Číne. Víťazi súťaže o Vontoblovu cenu, udelenú v školskom roku 2001/2002.