Slovensko ťahá dole pretrvávajúci defecit verejných financií
Údaje z najnovšej správy Svetového ekonomického fóra o konkurencieschopnosti 80 krajín sveta. Postavenie Slovenska v rastovej a mikroekonomickej konkurencieschopnosti v rokoch 2001 a 2002. Kľúčové ekonomické ukazovatele krajín za rok 2001. Pozície krajín podľa subindexov globálnej konkurencieschopnosti.