Novela zákona o cestovných náhradách - Balažovič, Viktor
Pokračovanie článku z HN č. 226/02 o cestovných náhradách. Druhy a kategorizácia motorových vozidiel podľa novelizovaného zákona. Nárokové náhrady za použitie vlastného motorového vozidla. Použitie prívesu. Pokračovanie v ďalšom čísle.