Metamorfózy platobných systémov v procese globalizácie - Vokorokosová, Renáta, 1967-
Definícia pojmov platobné vzťahy, platobný systém. Zúčtovanie bezhotovostných platieb, hrubých a čistých platieb. Platobné systémy EÚ. Systém TARGET, EBA. Platobné systémy v Slovenskej republike.