Novela zákona o cestovných náhradách - Balažovič, Viktor
Pokračovanie článku z HN č. 228/02 o cestovných náhradách. Výpočet spotreby, ak je cestné motorové vozidlo poháňané plynom. Pokračovanie v ďalšom čísle.