Machajová, J. a kol.: Občan a verejná správa. Bratislava: Nadácia Občan a demokracia, 2000, 328 s. - Pauličková, Alena
Recenzia na knižnú publikáciu Machajová, J. a kol.: Občan a verejná správa. Zámerom publikácie je reagovať na potrebu informovať širokú verejnosť o základoch verejnej správy v podmienkach Slovenskej republiky tak, ako na základe ústavy a zákonov funguje v súčasnosti.