Návrh na ratifikáciu občianskoprávneho dohovoru o korupcii
Občianskoprávny dohovor o korupcii - preambula. Opatrenia na národnej úrovni. Medzištátna spolupráca a monitorovanie implementácie. Dôvodová správa. Zriadenie Multidisciplinárnej skupiny pre korupciu (GMC) a jej aktivity. Komentár k článkom občianskoprávneho dohovoru o korupcii.