Pre investorov nie je NATO najdôležitejšie - Schönwiesner, Roman
Novo prizvané krajiny očakávajú od členstva v NATO zvýšenie záujmu zahraničných investorov. Štokholmský medzinárodný inštitút pre výskum mieru (SIPRI) - zbrojenie, výdavky na obranu. Slovensko očakáva zvýšený prílev zahraničných investícií. Priority zahraničných investorov. Význam ekonomických reforiem.