Informačné povinnosti firiem
Z obsahu: Poctivejší musia o sebe hovoriť čoraz viac. Ku kontrole informačných povinností firiem sa žiadny z úradov nehlási. Zbierka listín má byť knižnicou pre podnikateľov. Prieskumy sú k realite bližšie ako registre. Z burzy vylúčili cenné papiere, ktoré tam nepatria. Na účtovné škandály Amerika reagovala prísnejšími zákonmi.