Viac ako tretina žiadateľov grant získa - Benčík, Patrik
Podnikatelia môžu žiadať o europeniaze až v 300 podporných programoch. V súčasnosti môžu využívať programy Phare, ISPA, SAPARD. Ostatné po vstupe Slovenska do EÚ. Fondy sú dostupné malým a stredným podnikom. Boj proti euromýtom. Inštitúcie, ktoré sa zúčastňujú na podpore malého a stredného podnikania. Paušálna podpora sa míňa účinkom.