Slovenská národní strana a volby 2002 do Národní rady Slovenské republiky - Lupták, Milan
Charakteristika Slovenskej národnej strany. Jej historický vznik, spoluzakladatelia, vnútorné problémy a neúspech vo voľbách 2002.