Volby v USA - Dvořáková, Vladimíra
Voľby v USA. Tradícia a rozsah volebného práva. Účasť oprávnených voličov na voľbách v USA. Primárne voľby. Voľby na štátnej a miestnej úrovni. Kongresové a prezidentské voľby. Vplyv volieb na zmenu demokratickej spoločnosti.