Penta míří do Prahy - Dospiva, Marek
Marek Dospiva, šéf najväčšej slovenskej súkromnej investičnej spoločnosti Penta Group o snahe Penty stať sa druhou najsilnejšou súkromnou investičnou spoločnosťou v Čechách. Kúpa kúpelov Jáchymov.