Polarita v teorii mezinárodních vztahů - Kratochvil, Petr
Pojmové vymedzenie polarity. Rozlíšenie polarity a polarizácie. Vývoj konceptu polarity. Polarita a stabilita. Behavioralizmus a polarita. Typy polarity.