Jak se volilo v Evropě v roce 2002
Prehľad volebných systémov v Európe. Politické strany v Európe. Víťazi európskych volieb 2002 podľa druhu politických strán. Voľby v Nemecku. Rakúske voľby. Švédske parlamentné voľby. Volebná kampaň v Macedónsku. Vzťahy SRN - USA po voľbách.