Nové účtovníctvo - vybrané zmeny - Burák, Emil
Od 1. januára 2003 platí nový zákon o účtovníctve č. 431/2002 Z.z. Priblíženie smerniciam Európskej únie. Alternatívne účtovné obdobie, ale až od roku 2004 a len na základe povolenia. Náležitosti účtovného dokladu. Vysoké a tvrdé pokuty za nesprávne účtovníctvo. Povinná výročná správa a jej zakladanie do "Zbierky listín".