Michalovský park dostane nemecké základy - Sobinkovič, Branislav
Výsledky firmy BSH Drives and Pumps, s.r.o. prinútili firmu rozmýšlať o projekte priemyselného parku v Michalovciach. Budovanie parku rozdelené do troch etáp, použitie slovenského know-how. Pritiahnutie kooperantov. Výška investícií, ktoré si vyžiada vybudovanie priemyselného parku v Michalovciach. Výhody a nevýhody pre zahraničných investorov.