Vliv lidského faktoru na výkonnost podniku - Myšková, Renáta
Malé a stredné podnikateľské subjekty, ich špecifiká. Ľudský faktor a jeho merateľnosť. Vplyv ľudského faktora v oblasti "zákazníci a trhy", "interné podnikové procesy" a "učenie a rast". Obsah a rámec balanced scorecard (BSC).