Zákon o slobodnom prístupe k informáciám a čo s ním - Pilát, Jaroslav
Dva roky účinnosti zákona č. 211/2000 Z.z. o slobodnom prístupe k informáciám. Krátko z jeho histórie. Právne ukotvenie práva na informácie. Definovanie tzv. povinné osoby, tzv. povinné zverejňovanie.