Štát nemá dostať ani o korunu viac, ani menej - Hrúz, Juraj
Od novembra r. 2002 vedie daňovú správu exministerka privatizácie Mária Machová. Kroky, ktoré plánuje Machová v daňovníctve urobiť. Priority - problém nedoplatkov a ich riešenie. Daňový úrad pre vybrané daňové subjekty - jedná sa o tzv. veľké daňové subjekty. Význam spolupráce medzi správcom dane a podnikateľmi. Riešenie personálnych otázok.