Správni ľudia na správnom mieste - Štangová, Nora
Efektivita uskutočňovania zmien je závislá od postoja pracovníkov. Súčasnosť je charakterizovaná zmenami v našom hospodárstve i v systéme riadenia celej spoločnosti. Nositeľmi zmien sú zamestnanci verejnej správy. Utváranie vzťahu inštitúcia - občan. Charakteristika zmien a ich prepojenie na psychiku pracovníkov.