Účtovná závierka v podvojnom účtovníctve v roku 2002 - Turóciová, Jana
Pomôcka pri vypracovní účtovnej závierky poskytujúca prehľadne postupy súvisiace s uzavieraním účtovných kníh. Prípravené práce spojené so zostavením účtovnej závierky. Účtovné práce spojené s prípravou účtovnej závierky. Účtovné operácie súvisiace s ukončením účtovného obdobia podľa jednotlivých účtovných tried. Ročná účtovná závierka. Uzavieranie účtov, otváranie účtovníctva v novom účtovnom období. Druhy podaní účtovných výkazov s príkladmi.