Hospodárenie s obalmi obmedzí odpad - Gallovič, Peter
Nevyhnutný odpad treba predovšetkým zhodnotiť, až potom zneškodniť. Zákon č. 529/2002 Z.z. o obaloch vytvára právny rámec pre nakladanie s obalmi. Ciele hospodárenia s obalmi. Povinnosti výrobcov. Systém zálohovania.