Súkromné školy a financovanie - Polakovič, Ivan
Nový zákon o financovaní základných a stredných škôl a školských zariadení odstránil najväčšie diferencie a sprehľadnil prideľovanie a toky peňazí. Financovanie školstva vo vyspelých krajinách.