Strašiak finančnej krízy obchádza Južnú Ameriku - Tirpák, Ivan
O finančnej kríze v krajinách Južnej Ameriky - ako vzniká a ako ju treba riešiť. Výbrané ekonomické ukazovatele ( rast HDP, inflácia, priemerný ročný príjem ) v jednotlivých krajinách sveta, napr. Argentína, Brazília, Rusko, Malajzia, Indonézia, Thajsko a pod.