Novela zákona o daniach z príjmov - Markovičová, Eva
Zákon č. 473/2002 významným spôsobom dopĺňa niektoré ustanovenia zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov. Prehľad a informácia o zmenách, ktoré budeme v tomto zákone uplatňovať. Praktické príklady.