Logistické služby
Súčasný stav logistiky v Českej republike. Vplyv globalizácie. Informačný systém logistického centra. Trendy v logistickom riadení. Poskytovanie logistických služieb a budúcnosť. Postavenie logistiky (SCM) v štruktúrach firiem. Elektronický nákup a jeho vývoj.