Reklama z hľadiska zákona o DPH - Jablonková, Zdenka
Problematika odpočítania dane na vstupe, uplatnenej dodávateľom reklamnej služby od celkovej dane na výstupe v príslušnom zdaňovacom období. Daň na vstupe je s účinnosťou od 1. januára 2003 definovaná ( v par. 2 ods. 6 písm. f) zákona o DPH ako daň, ktorú voči platiteľovi dane, príjemcovi zdaniteľného plnenia, v súlade so zákonom o DPH uplatnil iný platiteľ dane. Praktické príklady. Pracovný list - reklama a DPH.