Niektoré trestné činy súvisiace s konkurzom a vyrovnaním - Hučík, Karol
Prvá časť článku bola uverejnená v č. 9/2002. Trestné činy hospodárske. Trestný čin skresľovania údajov hospodárskej a obchodnej evidencie. Trestný čin machinácie pri verejnej súťaži a verejnej dražbe. Trestný čin porušovania predpisov a obehu tovaru v styku s cudzinou. Trestné činy daňové.