K novému zákonu o účtovníctve - Andrášiková, Dagmar
NR SR schválila nový zákon č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve, ktorý nadobudne účinnosť od 1. januára 2003. Základná filozofia zákona o účtovníctve. Definície nových pojmov. Porovnateľnosť nového zákona s právom ES.