Retailing v podmínkách okresního města - Vaníček, Jiří
Marketingový výskum nákupného správania obyvateľov miest ČR Tábor a Sezimovo Ústí s ohľadom na miesto trvalého bydliska v rámci tohto súmestia. Článok sa zaoberá metódami vyhodnocovania zistených dát.