Total customer experience - nová konkurenčná výhoda podniku - Merlinová, Iveta
Štruktúra súčasnej ponuky podnikov. Tri hlavné trendy v rozvoji podnikovej ponuky: dematerializácia a rozvoj služieb ako core product, "e-ifikácia" ako ironická denominácia aktivít viazaných na Internet, t.j. e-commerce a e-business a tretím trendom je rozvoj a riadenie "skúseností" (total user/customer experience) pri spotrebe a v rámci interakčných procesov s podnikom. Vývoj ekonomickej hodnoty/konkurenčnej výhody. Projektovanmie a riadenie total customer experience. Total customer experience ako súčasť procesu CRM.