Športové organizácie a daň z príjmov - Klimešová, Libuša
Nedostatočná právna úprava športových organizácií. Typy športových organizácií. Zdaňovanie športových organizácií. Otázky daňovej rezidencie. Najčastejšie spôsoby financovania športovcov. Obmedzenia pre športové organizácie. Reklama. Praktické príklady.