Verejná obchodná spoločnosť - Fekete, Imrich
Právna úprava verejnej obchodnej spoločnosti podľa Obchodného zákonníka (par. 46 až par 92). Charakteristika verejnej obchodnej spoločnosti a jej základné znaky. Založenie a vznik verejnej obchodnej spoločnosti. Predmet podnikania verejnej obchodnej spoločnosti. Štatutárne orgány a práva spoločníkov. Zrušenie verejnej obchodnej spoločnosti.