Ako sa v deväťdesiatych rokoch vyvíjali Spojené štáty v porovnaní s vývojom Slovenska - Huba, Mikuláš
Trvalo udržateľný rozvoj a indikátory na jeho posudzovanie v aplikácii na vývoj USA v 90-tych rokoch 20. stor. v stručnej komparácii s vývojom na Slovensku. Vývoj USA podľa jednotlivých vybraných indikátorov. Porovnanie s vývojom obdobných indikátorov na Slovensku.