Závislá činnosť, paušálna daň a daňové úniky - Barancová, Helena
Zmena právneho statusu zamestnanca na SZČO (samostatne zárobková činná osoba). Paušálna daň a závislá činnosť. Zneužívanie paušálnej dani zamestnávateľmi. Pojmové znaky závislej činnosti.