Zákon o obaloch a niektoré zmeny zákona o odpadoch - Urbánková, Mária
Predmet úpravy nového zákona č. 529/2002 Z.z. o obaloch a o zmene a doplnení niektorých niektorých zákonov. Pojmové vymedzenie obal podľa uvedeného zákona. Členenie obalov. Označovanie obalov. Dopad nového zákona na zákon o odpadoch.