Pre OTP bolo najpodstatnejšie zabudnúť na IRB - Pálková, Sylvia
Zmena názvu Investičnej rozvojovej banky (IRB) na OTP Banka Slovensko bol dobrým ťahom. Riziko maďarského investora OTP Banka, keď vstupoval na slovenský bankový trh. Zmena mena banky a ponuka nových produktov pritiahla banke nových klientov. Transformáciu IRB viedol projektový tím. Snaha vytvoriť imidž rodinnej banky.