Ponuka spotrebných úverov rastie, ceny zostávajú - Vavřinková, Jana
Banky sa na trhu predbiehajú nie s cenou spotrebného úveru, ale s rýchlosťou a jednoduchosťou. Nárast spotrebných úverov v predvianočnom období. Zjednodušenie prístupu k pôžičkám. Banky chcú okrem úrokov ťažiť z úverov aj inými spôsobmi - poplatky, získavanie nových klientov. Predvianočné novinky.