Pracovná rehabilitácia nezamestnaných so zmenenou pracovnou schopnosťou vo výskumnej analýze - Kozoň, Antonín
Zmenená zdravotná schopnosť a zamestnanie. Program individualizovaných služieb zamestnanosti. Psychosociálny stav evidovaných nezamestnaných so ZPS. Možnosti odborného poradenstva. Deprivačné faktory posttraumatickej stresovej poruchy (PTSP). Zmenená pracovná schopnosť a pracovná spôsobilosť. Pracovná rehabilitácia.