Komu prospeje zvýšenie - Andrejčák, Tomáš
Do EÚ vstúpime najskôr v máji 2004, no štát už dnes upravuje spotrebnú daň z benzínov a nafty nad minimum požadované Bruselom. Cenový vývoj automobilového benzínu Špeciál 91. Čo ovplyvňuje ceny pohonných látok. Maloobchodné ceny.