Rozhodli ste sa pre paušálnu daň? - Macková, Zuzana
Postup realizácie ustanovení právnych noriem zákonného poistenia - zdravotného poistenia, nemocenského poistenia, dôchodkového zabezpečenia a poistenia v nezamestnanosti pri uplatňovaní paušálnej dane.