General characteristics in 2001
Vývoj základných hospodárskych ukazovateľov vo vybraných krajinách (Bulharsko, Cyprus, Česko, Estónsko, Maďarsko, Litva, Lotyšsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko a Slovensko), za obdobie rokov 1999 až 2 štvrťroky 2002.