Transformácia dôchodkového zabezpečenia v Slovenskej republike - Majtánová, Anna
Dôchodkové poistenie ako základná časť sociálneho poistenia. Základné, zákonné dôchodkové poistenie - 1. stupeň. Doplnkové dôchodkové poistenie - 2. stupeň. Nároky z doplnkového dôchodkového poistenia (obligatórne a fakultatívne dávky). Porovnanie so systémami vo vybraných krajinách. Individuálne dôchodkové poistenie - 3. stupeň.