Sourcingová strategie - Stehlík, Antonín
Pojmy insourcing a outsourcing. Zámena vlastných zdrojov pre určitú činnosť v podniku - insourcing, za externé zaistenie činností - outsourcing. Negatívne skúsenosti s outsourcingom.